Потребители

Запомни ме

Приятели на караоке портала

юПриятели, всеки има нужда от приятели и това ще бъде местенцето, в което ще добавя приятелите на БЪЛГАРСКИЯ КАРАОКЕ ПОРТАЛ

Първия сайт, с които ще започна е joomla-bg.com

1.
joomla-bg.com
  Джумла е безплатна система за управление на съдържанието (CMS-Content Management System) с отворен код, написана на PHP, за публикуване на съдържание във WWW и в интранет (intranets), която използва база данни MySQL и MySQLI Джумла включва/съдържа възможности като кеширане на страници за подобряване на изпълнението, RSS четци, версии на страниците за печат, предаване на кратки новини, блогове, анкети, уебсайт търсене и езикова локализация и всичко което главата ти роди! Именно joomla-bg.com ще те научи как! Как ли, посети сайта и се научи!

2.
PHP MELODY
Платформата благодарения на която сайта за караоке е изградена

3.
www.ultrastarkaraoke.com
ultrastar karaoke представлява араоке игра, в която текста се показва, докато пееш както при стандартно караоке. Разликата между стандартното караоке, е че може да се самообучаваш.
Резултати в играта:


-
Колкото повече и по-добре пееш, толкова повече точки ще получиш;
-
След като приключиш с изпълнението си, може да видиш, колко точки си получил и да го сравниш с броя на точките на твоя приятел. Ако те заинтригува виж влез в българския сайт на играта www.ultrastarkaraoke.com

4. Новатерм-дп -www.novaterm.net
Подчертано ориентирана в изграждането на:
-  локално парно
-  слънчеви системи
-  климатични и вентилационни инсталации
Екип от млади и висококвалифицирани специалисти и мащабното мислене на ръководството извоюваха лидерска
позиция на фирмата в областта в която се развива.
Гаранция за качество е съвместната работа с доказани партньори, добре познати на българският и европейските пазари като: Ерато АД, Viadrus, Dakon,Atmos, Wolf и др.
Благодаря на
Новатерм-ДП за оказваното съдействие :)

5. ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР "ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ"
Търговския център с локация гр. Гоце Делчев предлага помещения за отдаване под наем и директно закупуване от страна на клиентите. Определено си е апетитна хапка, ако човек има "кинти" да инвестира за 2-3 години напред. Търговския център се намира на главна пътна артерия в града в най-големия (по население) квартал. Да не забравяме и гърците на няколко км. как "бягат" в търсене на по-добри условия! Тук ще важи максимата, "ООО! Изпреварихте, сори" :)
6.
http://gocedelchev.com
Много приятен сайт, който няма за цел да сподели просто новини за региона от град Гоце Делчев, ами отбелязва факти, които често остават незабелязани. Основното, което виждам тук е че фактите не са изкривени, както множеството от "медии" в населеното място. Показва културата, бита на гражданите на Неврокоп (старото име на град Гоце Делчев, затова му отделям внимание тук :)

7. dx.com
Чуждестранен сайт за пазаруване. Изпитан. Доставките идват до 14 дни, което е сравнително бързо.Ако ви интересува нещо свързано с КАРАОКЕ ПОРТАЛА пишете ТУК :)


vkar7 on facebook

BGtop